top of page

REFERENTIES

Villa Lynn

Koksijde

Deze hypermoderne residentie bevindt zich in het hartje van Koksijde. Royale oppervlaktes en ruime zonneterrasen zijn de rode draad doorheen dit woonconcept.

Villa Emma

Adinkerke

Woonproject Villa Emma bevat 67 nieuwbouwappartementen in 7 urban villa's. Het project wordt gerealiseerd in 3 fases.

Sailor's Beach

Nieuwpoort

Het totaalproject "Sailor's Beach" bestaat uit 6 luxe-residenties met elk 24 appartementen, voorzien van een unieke recreatiezone.  Verder beschikt het project ook over een ruime parkeergarage met voldoende parkings en garages, alsook een ruime fietsenberging.

Villa Ter Duyne

Koksijde

Dit knap staaltje hedendaagse en pittoreske architectuur heeft zijn naam niet gestolen. Het ligt aan de rand van een ongerept duinenreservaat. Alle 11 charme-appartementen hebben een prachtig uitzicht. Het gebouw voorziet bovendien in 11 private, afgesloten garageboxen én een ruime fietsenstalling.

Toscana

De Panne

Dit  prestigieus project is opgedeeld is 4 prachtige residenties in villa-stijl die onderdak bieden aan 68 appartementen en 80 garages. De grote binnentuin fungeert als groene long van deze hedendaagse realisatie.

Elzenhof

De Panne

Dit project bestaat uit 29 appartementen opgedeeld in 2 residenties, gerealiseerd op een groene locatie in De Panne. Bijzondere aandacht werd gevestigd op het stijlvol karakter van zowel de buiten- als de binnenzijde van deze realisatie.

Please reload

bottom of page